OPLEIDINGEN

Hieronder vind je de opleidingen die wij aanbieden.
Neem vandaag nog contact op voor een proefles & adviesgesprek!

AUTORIJLES

Bij Rij-Consult krijg je autorijles van de beste rijinstructeurs, de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoe vaak je lest, keuze in betalingswijze en een transparante manier van werken. Je lest bij ons in nieuwe Volkswagen in zowel schakel als automaat in Rotterdam en omstreken ! Bij ons bepaal je zelf of je 1 keer, 2 keer of vaker per week lest. Ook je lestijden en de duur van de les pas je aan jouw wensen aan. Je vaste rijinstructeur houdt bij wat je voortgang is. Dit kun je zelf ook gemakkelijk bijhouden met ons les kaart. Naast de reguliere rijlessen, kun je bij ons kiezen voor rijbewijs E achter B of voor een spoedopleiding, een voordelig startpakket of zelfs een theorie cursus volgen.

MOTORRIJLES

Onze motorrijlessen vinden plaats in Rotterdam en omstreken starten in . Wij maken gebruik van verschillende motor oefenterreinen zodat je stap voor stap kunt beginnen aan de eerste lessen. Voor de lessen op de openbare weg volgen onze instructeurs je op de motor.Wij hebben handschoenen, helmen, jassen en broeken in alle maten in bruikleen. We geven les in zowel het lichte motorrijbewijs (jonger dan 20 jaar), het middelzware motorrijbewijs (tussen 20 en 24 jaar) en het zware motorrijbewijs (24 jaar en ouder). Neem vandaag nog contact op voor een proefles

motorrijles rotterdam
Scooter Rijlessen Rotterdam

FAAL- & RIJANGST

Onze instructeurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd en stemmen de rijlessen af op jouw behoefte, zodat je snel en efficiënt leert omgaan met jouw faalangst. Het slagingspercentage van cursisten met faalangst ligt hierdoor even hoog als dat van kandidaten zonder faalangst. Rijangst ontstaat bijvoorbeeld doordat je direct of indirect betrokken bent geweest bij een ongeval. Rij-Consult heeft vele jaren ervaring in de omgang met rijangst. Wij nemen altijd eerst contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek, waarin we je onze werkwijze verder uitleggen. Geef bij jouw aanmelding aan dat je les wilt van een faal- of rijangst instructeur, dan zorgen wij ervoor dat je bij de juiste instructeur wordt geplaatst.

PROEFLES

Vraag hier een proefles aan en begin meteen met jou rijlessen!

TOP